woensdag 9 juli 2014

Klute & Schot over hun SAMI-model

We vroegen Servaas Klute en Hans Schot, sprekers op de conferentie over pesten op 25 oktober 2014, naar hun SAMI-model. Ze vertellen er tijdens de conferentie veel meer over, maar voor nu een voorproefje.

Centraal middelpunt binnen onze consultancy, training en coaching is het SAMI-model.
Dit multifunctionele 3D-model is een krachtig reflectie-instrument voor organisaties die willen leren excellent te presteren en die beseffen dat het persoonlijk en functioneel leiderschap hierin de sleutel vormt.
Het SAMI-model traint het multidimensionaal (leren) kijken naarafzonderlijke situaties in relatie met het gehele systeem.
Binnen elke ontwikkelvraag spelen altijd meerdere dimensies tegelijkertijd een kleinere of grotere rol. De sensitiviteit van deelnemers over wat er zich in de werkelijkheid afspeelt, welke dynamieken een dominante invloed uitoefenen en welke juist een dominante invloed zouden moeten uitoefenen wordt enorm ontwikkeld.
Hierdoor wordt het persoonlijk en functioneel aandeel dat een ieder heeft binnen de ontwikkelvraag onder de loep genomen. Het behoeft geen betoog dat dit zich vertaalt in professionalisering en resultaten.
Het SAMI-model expliciteert de harde en zachte kant van organisatieontwikkeling.
Meer weten over Hans Schot, Servaas Klute en hun SAMI? Bekijk hier de website. 
Wil je ze zien en horen spreken? Kom naar de conferentie over pesten op 25 oktober. Meld je nu aan op www.conferentieoverpesten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten